Activiteiten

Perplex organiseert wekelijkse activiteiten. De meeste activiteiten zijn volledig vrijblijvend. Al vinden we het vaak wel fijn als je je aanmeldt. 

Our Expertise

Voor iedereen .

mensen uit alle hoeken van onze samenleving

Lunch

Elke donderdag tussen 11:00-15:00 bieden wij op onze locatie een stevige lunch aan voor een schappelijke prijs. Voor slechts €2,= krijgt u een lunch waar u een middag op vooruit kunt én onbeperkt koffie of thee. Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Inloopmaaltijd

Eens in de twee weken op zaterdag is het feest! Dan word er voor u een volledig drie gangen menu gekookt (inclusief koffie of thee) in de Verwondering door onze eigen kok. Opgeven is niet nodig (maar mag wel), u kunt zo aanschuiven tussen 13:00-16:00. Bekijk onze agenda om te zien wanneer de eerstvolgende maaltijd is. Kosten zijn slechts €2,50.

Our Expertise

Voor jongvolwassenen .

studenten en young professionals

Donderdag Diner

Schuif aan voor heerlijke maaltijd gekookt door medestudenten. Tijd voor goed eten, goede gesprekken en gezelligheid. Bij het toetje hoort het aansnijmoment: in gesprek over een specifiek onderwerp, jouw kijk erop delen met je tafelgenoten en geprikkeld worden door andere meningen.

Studiecafé

Elke week opent Perplex haar deuren als studiecafé! Een rustige plek om te studeren of werken, samen met anderen onder het genot van verse koffie of thee. Er is altijd iemand van het team aanwezig als aanspreekpunt of om lekker mee te kletsen. Voel je vrij om zo lang of kort te blijven als je wilt!

International Diner

Eens per 2 weken organiseren we in samenwerking met internationale studenten van Cornerstone een diner op dinsdagavond, om 18.00. Iedereen is welkom om gerecht uit diverse keukens te proeven! Houd de socials in de gaten voor de data.

Overig

Zo nu en dan organiseren we andere activiteiten. Houd hiervoor onze updates in de gaten of volg ons op social media.

Agenda

juli 2024

zo ma di wo do vr za
1
2
3
4
  • Thursday dinner - last diner before the summer break
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Meld je aan .