Activiteiten

Perplex organiseert wekelijkse activiteiten. De meeste activiteiten zijn volledig vrijblijvend. Al vinden we het vaak wel fijn als je je aanmeldt. 

Our Expertise

Voor Studenten .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Donderdag Diner

Schuif aan voor heerlijke maaltijd gekookt door medestudenten. Tijd voor goed eten, goede gesprekken en gezelligheid. Bij het toetje hoort het aansnijmomenten: in gesprek over een specifiek onderwerp, jouw kijk erop delen met je tafelgenoten en geprikkeld worden door andere meningen.

Studiecafé

Elke week opent Perplex haar deuren voor het studiecafé! Een rustige plek om te studeren, samen met andere studenten onder het genot van verse koffie of thee. Er is altijd iemand van het team aanwezig als aanspreekpunt of om lekker mee te kletsen. Voel je vrij om zo lang of kort te blijven als je wilt!

Internationals Diner

Eens per 2 weken organiseren we in samenwerking met internationale studenten van Cornerstone een diner op dinsdagavond, om 18.00. Nederlandse studenten zijn hier ook welkom! Houd de socials in de gaten voor de data.

Overig

Zo nu en dan organiseren we andere activiteiten. Houd hiervoor onze updates in de gaten of volg ons op social media.

Our Expertise

Voor iedereen .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 

Inloopmaaltijd

Eens in de twee weken op zaterdag is het feest! Dan word er voor u een volledig drie gangen menu gekookt (inclusief koffie of thee) in de Verwondering door onze eigen kok. Opgeven is niet nodig (maar mag wel), u kunt zo aanschuiven. Bekijk onze agenda om te zien wanneer de eerstvolgende maaltijd is. Kosten zijn slechts €2,50.

Lunch

Elke donderdag tussen 11:00-15:00 bieden wij op onze locatie een stevige lunch aan voor een schappelijke prijs. Voor slechts €2,= krijgt u een lunch waar u een middag op vooruit kunt én onbeperkt koffie of thee. Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Maandag 18 april Tweede Paasdag tussen 13.00 en 16.00 uur is iedereen welkom voor een gratis Paasbrunch.

Kalender

juni 2024

zo ma di wo do vr za
1
2
3
4
5
6
  • Thursday dinner
7
8
9
10
11
  • International Tuesday dinner
12
13
  • Thursday dinner
14
15
16
17
18
19
20
  • Thursday dinner
21
22
23
24
25
26
27
  • Thursday dinner
28
29
30

Meld je aan .